northguard-product

Trygghetspaketet

  • Obegränsad hjälp via fjärrstyrning av din dator
  • Kontakta oss dygnet runt via mejl, chatt eller telefon
  • Prisvinnande säkerhet
  • Antispam
  • Antivirus
  • E-mail skydd
  • 2-vägars Brandvägg

Få både antivirus och PC-hjälp samlat i ett paket.
Denne lösning är för dig som önskar det ultimata skyddet och som samtidigt gärna vill ha möjligheten för obegränsad hjälp på ditt hushålls enheter. Läs mer om det samlade paketet nedan.

Vill du veta mer?
Kontakta oss

Obegränsad hjälp

Säkerhet

Trygghet

Hjälp

Få obegränsat med hjälp med dina datorer alla vardagar. Det finns inga problem som vi inte kommer att göra vårt yppersta för att få kontroll på åt dig.

Säkerhet

Kompromissa inte med din säkerhet. Få den ultimata säkerheten för dig och dina personliga data.

Trygghet

Känn dig 100 % trygg under Northguards vingar med full säkerhet och kompetenta tekniker i ryggen.

Antivirus

Med vårt säkerhetspaket får du det ultimata skyddet. Säkerhetsprogrammet säkrar din dator med flera lager av skydd och skyddar dig och dina personliga data mot utomstående – helt automatiskt. Vår säkerhet skyddar proaktivt hela ditt nätverk och alla anslutna enheter hela dygnet runt.

Med denne säkerhet blir du skyddad mot nästan allt. Vårt paket innehåller: Antivirus, Antiphishing, Anti-Malware, Anti-Ransomware, Beteendeprogram, Säker browsing, Sårbarhetsscanner, Game Booster, Brandvägg, Föräldrakontroll, Cloud-integrerad säkerhetskopiering, PC-optimeringsverktyg, Hemnätverksscanner och Identitetsskydd.

Bli trygg vid din färd på nätet.

PC-hjälp

Den obegränsade hjälpen betyder att du kan ringa när som helst med alla dina tekniska datorproblem. Det finns inga dolda avgifter eller någonting annat som är gömt, så med trygghetspaketet kan du ringa så mycket du vill.

Vi hjälper dig med diverse problem och är mycket förstående gällande allt som kan uppstå. Det finns inga dumma frågor och vi är alltid redo med ett svar.

Om du har problem med skrivaren, ett dokument som du ska spara på ett USB eller ett spel som inte vill öppna så ska du inte hålla dig tillbaka.

Ring oss så att vi kan hjälpa dig. Vi provar att på bästa sätt förklara problemen och svaren på ett språk som alla kan följa med i. Vi ger inte upp förrän alla är nöjda

Windows 7, 8, 10
Mac OS X 10.12 eller nyare
samt iOS
Android-enheder 4.0 eller nyare