northguard-product

Trygghetspaketet

  • Obegränsad hjälp via fjärrstyrning av din dator
  • Kontakta oss dygnet runt via mail, chatt eller telefon
  • Prisvinnande säkerhet
  • Antispam
  • Antivirus
  • E-mailskydd
  • 2-vägs brandvägg

Få både antivirus och PC-hjälpen samlat i ett paket.
Denna lösning är till för dig som behöver det ultimata skyddet och samtidigt vill ha möjlighet att få obegränsad hjälp till alla hemmets enheter. Läs mer om det samlade paketet här under.

Få en pris eller hør nærmere.
Kontakt os

Obegränsad hjälp

Säkerhet

Trygghet

Hjälp

Få obegränsad hjälp med dina datorer alla vardagar. Det finns inga problem vi inte gör vårt yttersta för att lösa åt dig.

Säkerhet

Kompromissa inte med säkerheten. Få den ultimata säkerheten till dig och dina personuppgifter.

Trygghet

Känn dig 100% trygg under Northguards vingar, med full säkerhet och kompetenta tekniker i ryggen.

Antivirus

Med vårt säkerhetspaket får du fulländat skydd. Säkerhetsprogrammet säkrar din dator med flera lager av skydd och skyddar dig och dina personuppgifter från utomstående – helt automatiskt. Vårt säkerhetsprogram skyddar proaktivt hela ditt nätverk och alla anslutna enheter dygnet runt.

Med den här säkerheten skyddas du mot nästan vad som helst. Vårt paket innehåller: Antivirus, Antiphishing, Anti-Malware, Anti-Ransomware, Beteendeanalys, Säker surf, Sårbarhetsscanner, Spel-booster, Brandvägg, Föräldrakontroll, Cloud-integrerad säkerhetskopiering, PC-optimeringsverktyg, Nätverksscanner och Identitetsskydd.

Bli trygg med dina aktiviteter på nätet.

PC-hjälp

Den obegränsade hjälpen betyder att du kan ringa i tid och otid med alla dina tekniska datorproblem eller frågor. Det finns inga dolda avgifter eller andra överraskningar så med säkerhetspaketet kan du ringa när du vill.

Vi hjälper till med diverse problem och är väldigt förstående inför allt som kan uppstå. Det finns inga dumma frågor och vi är alltid redo med ett svar.

Om du har problem med skrivaren, behöver hjälp att spara ner ett dokument på ditt USB-minne eller med ett spel som inte öppnas så behöver du inte tveka. Slå oss en signal så kan vi hjälpa dig.

Vi gör vårt bästa att förklara problemen och svaren på ett sätt som alla kan förstå. Vi ger inte upp förrän alla är nöjda.

Windows 7, 8, 10
Mac OS X 10.12 eller nyare
samt iOS
Android-enheder 4.0 eller nyare