Om oss

Din trygghetsgaranti på nätet
Skandinaviska rådgivare
24/7 Kundsupport
100% Skandinavisk

Northguard är ett danskt företag med kvalificerad personal från olika delar av Skandinavien. Alla våra verktyg, program och kundsupportrar finns tillgängliga på flera olika språk. Detta för att kunna erbjuda en optimal och användarvänlig service till alla våra kunder.

Kundnöjdhet – Hög prioritet

Vi har hög värdesättning på kundnöjdhet, långsiktiga relationer och att vi alltid överstiger kraven som krävs för att erbjuda marknadens bästa trygghetslösningarna till våra kunder.

Vi hjälper alla!

Vi hjälper Skandinavier i alla åldrar! Oavsett om det handlar om barnens dataspel eller morföräldrarnas e-post, är vi mycket glada att hjälpa till om problem uppstår.

Vår vision

Hos Northguard är vårt mål att skandinavier tryggt och säkert skall kunna använda sina enheter på nätet. Med hjälp av våra säkerhetsprogram och skräddarsydda tjänster inom manuell rengöring av Windows- och MacOS-enheter hjälper vi dagligen kunder med att kunna använda sina datorer, telefoner och surfplattor på det bästa och säkraste sättet.

Regelbundet testas och uppdateras alla våra produkter. Detta för att alltid kunna säkerhetsställa den trygghetsgaranti vi erbjuder våra kunder.

Vårt team

Northguard är ett 100% dansk ägt företag med kvalificerad personal från Skandinavien. Alla våra verktyg och program finns tillgängliga på flera olika språk för att vår service skall vara användarvänlig och optimal för alla våra kunder. Detta innebär att vår service sker på ett språk du kan förstå och där vi säkerställer att du får rätt hjälp från rätt personer.

Vi hjälper Skandinavier i alla åldrar  och oavsett om det handlar om barnens dataspel eller morföräldrarnas e-post, är vi mycket glada att hjälpa till om problem uppstår. Vi har så långt som möjligt försökt utveckla tjänster och paketlösningar som kan passa alla.