Om oss

Din online-säkerhet
Erfarna supportrar
Säkerhetsgaranti
100% danska

Vi är ett 100% danskt företag med dansk mjukvara.

Kundtjänstinriktad

För oss betyder bra kundservice allt. Vi kommer att göra vårt bästa för att du ska få rätt hjälp från rätt personer. Kontakta oss gärna om du har de minsta frågorna.

Alla åldrar

Vi hjälper svenskar i alla åldrar. Oavsett om det är barnens datorspel eller morföräldrarnas e-post, så hjälper vi gärna till om det uppstår problem.

Vad är vår vision?

Vårt mål är att hjälpa den svenska befolkningen med IT-säkerhet och skydd av deras personuppgifter när de surfar runt online. Utvecklingen går snabbt när det gäller ny teknologi och tyvärr finns det många som inte kan eller inte kommer att hänga med. Därför är vårt mål att hjälpa människor på rätt väg och få alla i Sverige att inse viktigheten av att skydda sina personuppgifter online.

Vilka är vi?

Northguard är ett team med bred kunskap och flera års erfarenhet med support och säkerhet – vilket tillsammans med marknadsledande mjukvarulösningar gör oss till rätt val för dig.

Vi har ett team av supportrar som är redo att svara på telefon, som alla kan hjälpa till med just ditt problem. Har du frågor om din säkerhet eller behöver du hjälp med din dator? Ring då och låt oss hjälpa dig.