Northguard Test

Northguard är hyllade, och vi är både E-märkt och har ett Trustpilot omdöme på 9,6/10. Vi är mycket stolta över vårt höga omdöme på Trustpilot då det är våra kunder som bedömer oss här, och för oss är det allra viktigaste att de är nöjda. Det höga omdömet visar på att vi är en trovärdig verksamhet med kvalitetsdatorprogram som har en hög grad av kundtjänst, och vi värnar alltid om våra kunders trygghet. Vi erbjuder olika program och tjänster för att bidra till att du kan använda dina digitala enheter tryggt och optimalt på nätet. Vi testar och uppdaterar alla våra paketlösningar löpande, så våra kunder får alltid den bästa möjliga produkten. Nedan kan du läsa om våra olika paket, och om hur de kan gynna dig och få din dator till att köra på det bästa och säkraste sättet.

 

Säkerhetspaketet – Det ultimata skyddet för dig och dina enheter

Med detta paket har du den ultimata säkerhetslösningen för dina privata enheter. Denna lösning är för dig som har kontroll över det tekniska, men som samtidigt tar sin internetsäkerhet på allvar.

Säkerhetspaketet skyddar dig och dina personuppgifter mot externa hot, virus, ransomware och många andra typer av skadlig programvara. En av fördelarna med säkerhetspaketet är att datorns prestanda inte påverkas av antivirusprogrammet. Många antivirusprogram bromsar användarens dator och därför struntar många i att installera ett antivirusprogram av rädsla för att göra sin dator oanvändbar. Men detta är inte fallet med vårat säkerhetspaket!

Northguards säkerhetspaket erbjuder dessutom en 2-vägs brandvägg, vilket innebär att du är extra skyddad jämfört med andra antivirusprogram. En envägs brandvägg skyddar dig bara från externa hot genom att blockera allt som inte är tillåtet. Men du kan enkelt ta emot skadliga program eller filer när du laddar ner något från webben. En 2-vägs brandvägg, skyddar dig emot både extern skadlig programvara och skadlig programvara som redan finns på din dator. Detta innebär att du har dubbelt skydd som sker på automatik.

Detta blockerar även all obehörig åtkomst av din privata information när du använder din internetbank eller handlar på nätet – automatiskt. Paketet vi erbjuder har en prisbelönad säkerhet som både är användarvänlig och har  språkinstallationer på svenska.

 

PC-Hjälpen

Med PC-hjälpen erbjuder vi en komplett support för dig som behöver hjälp med flera enheter. Du får obegränsad hjälp med dina enheter via fjärrsupport och du kan kontakta oss dygnet runt via e-post, chat eller telefon. Vi svarar så snabbt som möjligt och du får alltid ett svar inom 24 timmar, vilket är en mycket hög servicenivå jämfört med många andra supporterbjudanden. 

Med vår PC-hjälp behöver du själv inte sitta med alla dina tekniska frågor och problem. Med den här lösningen får du (och resten av ditt hushåll) helt enkelt en personlig tekniker som ni kan kontakta utanför våra normala öppettider. Problem med skrivaren? Dator som inte sparar dina dokument? Eller har du en teknisk fråga? Kortfattat, du kan alltid kontakta oss med IT-relaterade problem, så löser vi dem åt dig.

Vi använder oss utav ett erkänt och beprövat fjärrstyrningsprogram som heter ConnectWise. För att våra tekniker skall kunna hjälpa dig måste fjärrstyrningsprogrammet laddas ner till din enhet. Din session krypteras alltid och varje gång vi hjälper dig måste du godkänna vår åtkomst. Vi har givetvis testat och säkerhetsgodkänt den krypterade anslutningen som praktiskt taget är omöjligt för en tredjepart att ha åtkomst till. Våra tekniker kan dessutom inte komma och gå som de vill på din dator, då det är mycket strikta regler för vad de kan göra på din dator. Naturligtvis har vi inte åtkomst till dina foton, mappar eller annat personligt under processen. Åtkomst kan endast ske med ditt samtycke så att du kan känna dig i säkra händer under hela processen.

Om våra tekniker sitter och fixar ditt problem utan att du väntar i telefonen så kommer teknikern alltid att ringa dig i slutet för att säga ett fint adjö. På så sätt vet du alltid när din godkännda åtkomst till er dator är avslutad och att ärendet är klart.

 

Trygghetspaketet – Antivirus och Support                                                                                     

Med denna lösning får du både Antivirus- och PC-hjälp i ett och samma paket. Du får obegränsad hjälp och den ultimata säkerheten på din dator. Du slipper helt enkelt lösa obehagliga enhets svårigheter och problem på egen hand.

Den obegränsade supporten sker alltid via fjärrsupport där du kan kontakta oss dygnet runt via e-post, chatt eller telefon. Detta är en prisbelönad lösning som erbjuder både antispam och antivirus. Dvs att detta även skyddar dina e-postmeddelanden med en 2-vägs brandvägg.  En 2-vägsbrandvägg skyddar både från externa skadliga program och skadliga program som kan finnas på din dator.

Denna lösning är för dig som vill ha det ultimata skyddet och obegränsad hjälp med alla dina hushållsenheter.

Northguard är ett 100% danskt företag med från kvalificerad personal från runt om i Skandinavien. Alla våra verktyg och program finns på flera olika språk för att vår service skall vara användarvänlig och optimal för våra kunder. Detta innebär att vår service och skydd sker på ett språk du kan förstå och vi säkerställer alltid att du får rätt hjälp från rätt personer. Vi hjälper Skandinavier i alla åldrar och oavsett om det handlar om barnens dataspel eller morföräldrarnas e-post, är vi mycket glada att hjälpa till om problem uppstår. Vi har så långt som möjligt försökt utveckla tjänster och paketlösningar som kan passa alla.

Vardagar: 10:00 – 18:00