northguard-product

PC-optimering

  • Snabbare uppstart
  • Optimering av system- och programfiler
  • Säkerhetskontroll och rensning av virus
  • Optimering av diverse system och program
  • Vägledning och svar på frågor

Vid en optimering av ditt system får du en av våra duktiga tekniker till att genomgå din säkerhet och sätta upp systemet ordentligt. Få din dator till att snabbare starta upp, köra bättre och vara mer säker.
Optimeringen tar vanligtvis en till två timmar och äger rum via fjärrsupport. Om du har frågor så är du välkommen att kontakta oss.

Få en pris eller hør nærmere.
Kontakt os

Hjälp

Genomgå

Optimering

Genomgång

Vi går igenom din dator för oanvändbara filer, virus, tredjepartsprogram m.m.

Rensning

Rensningen tar mellan 1-2 timmar och äger rum via fjärrsupport.

Optimerad

Gynnas av en förbättrad, snabbare och mer säker dator.

Förläng livslängden

En äldre bil ska servas cirka vartannat år. Borde en dator inte också det?

Precis som service av en bil ska säkra dig mot olyckor genom att se till så att allt är som det ska vara så kan vi ge din dator service för att försäkra oss om att du också är säker och att datorn kör som den ska.

Vanligtvis ligger datorers livslängd på mellan 3 och 5 år innan den ska bytas ut. Det finns dock naturligtvis en rad faktorer som påverkar detta såsom datorns kvalitet, användning, skötsel och plats för uppdateringar.

Vi kan hjälpa dig med att förlänga livslängden på din dator genom att ge den en manuell genomgång för oanvändbara filer, program, virus och generell optimering av ditt system. Vi kommer att göra vårt bästa för att få den till att köra som då du fick den – utan att ta bort dina nuvarande dokument, program och bilder som du har lagt in under tidens lopp.

Rådgivning

Om du har frågor om din dator eller din säkerhet är du alltid välkommen att fråga våra erfarna tekniker. Om våra tekniker som du pratar med inte kan svara på din fråga så har vi en arsenal av 14 andra kloka huvuden som säkert kan hitta svaret.

Under optimeringen kommer vi naturligtvis att ge dig goda råd kring hur du kan sköta och skydda din dator så att du inte ska stå med en försämrad användarupplevelse.